Untraumatize!

Intensiivijakso on tarkoitettu menneisyydessä koettujen, elämään jääneiden, traumaattisten asioiden/tapahtumien käsittelyyn.

Intensiivijakso on tarkoitettu menneisyydessä koettujen, elämään jääneiden, traumaattisten asioiden/tapahtumien käsittelyyn turvallisesti traumatyöhön erikoistuneen psykoterapeutin ohjauksessa. Käsittelemättä jääneet traumaattiset, oman inhimillisen psyykkisen sietokyvyn ylittäneet ärsykkeet aiheuttavat herkästi pitkäaikaisia mielenterveyteen vaikuttavia haittoja.

Intensiivin tavoitteena on lisätä ymmärrystä traumaattisten kokemusten vaikutuksista elämän eri osa-alueilla ja antaa konkreettisia työkaluja traumaattisiin kokemuksiin liittyvistä ärsykkeistä selviytymiseksi ja niiden hallitsemiseksi.

Moduuli ei sovellu akuuttien traumojen hoitomenetelmäksi ja edellyttää osallistujilta riittävää kokonaisvaltaista toimintakykyä.

Terapiatili-rahoituksella

saat joustavasti jopa 12 kk korotonta maksuaikaa muutoksellesi! Meillä voit maksaa myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. ​