Untraumatize!

Kun menneisyyden traumaattiset muistot eivät tunnu irroittavan otteestaan. 

Hoitojakso on tarkoitettu menneisyydessä koettujen, nykyhetkeen jääneiden, traumaattisten asioiden/tapahtumien käsittelyyn turvallisesti psykoterapeutin ohjauksessa. Käsittelemättä jääneet traumaattiset, oman inhimillisen psyykkisen sietokyvyn ylittäneet tapahtumat ja kokemukset voivat aiheuttaa pitkäaikaisia mielenterveyteen vaikuttavia haittoja. Kun kohtaamme tilanteita, jotka koskettavat vain jotakin pientäkin osaa traumamuistosta, aktivoituvat samat tunteet, kokemukset, käsitykset ja toimintamallit tavalla kuin eläisimme yhä näitä hetkiä. Psykoterapiatyöskentelyssä hyödynnetään mm. EMDR-terapiaa.

Intensiivin tavoitteena on lisätä ymmärrystä traumaattisten kokemusten vaikutuksista elämän eri osa-alueilla. Hoitomalli tarjoaa mahdollisuuden traumaattisiin kokemuksiin liittyvien muistojen kohtaamiseksi ja niistä vapautumiseksi.

Jaksolle hyväksytään osallistujia ennakkoon toteutettavan soveltuvuusarvioinnin pohjalta ja edellyttää riittävää kokonaisvaltaista toimintakykyä.

Valmis pakettimme:
5 pvää: 3650 € sis 16 psykoterapiatuntia (EMDR-terapia),  terapeuttisia tehtäviä, rentoutusharjoituksia, täysihoidon kartanohuvilassamme

Terapiatili-rahoituksella

saat joustavasti jopa 12 kk korotonta maksuaikaa muutoksellesi! Meillä voit maksaa myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. ​