Holistic Golf

Aivan uudenlainen golfvalmennus, joka huomioi pelaajan yksilölliset luontaiset vahvuudet liittyen motoriikkaan, liikkeen tuottamiseen sekä mielen hallintaan.

Golfia jokaiseen mieleen

”The more vacant the mind is, the better the play.” – Sir Walter Simpson

House Of Therapy on kehittänyt aivan uudenlaisen golfvalmennuksen, joka huomioi pelaajan yksilölliset luontaiset vahvuudet liittyen motoriikkaan, liikkeen tuottamiseen sekä mielen hallintaan. Tekniikkavalmennukseen keskittymisen sijaan lähestymistapamme laajentaa isoa kuvaa; kehitämme golf-suoritusta kokonaisvaltaisesti.

Golf lienee yksi psyykkisesti haastavimmista lajeista. Moni golfin ammattilainen on kertonut pelaavansa parasta peliään silloin, kun mieli on hallittuna ja hiljaa. Se edellyttää tietoiseksi tulemista omaa peliä haitallisesti ohjaavista ajattelumalleista, uskomuksista ja odotuksista sekä kykyä irtautua niistä. Ben Hoganin sanoin, golf on 20% lahjakkuutta ja 80% itsensä johtamista.

Holistic Golf -intensiivimme ydin muodostuu valintasi mukaan senso- sekä psykologisesta valmennuksesta ja golfin tekniikkaopetuksesta. Intensiivi rakennetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta toimivaksi elämykselliseksi kokonaisuudeksi. Valmennuksesta vastaavat Suomen PGA*-jäsenet sekä PGA-koulutettavat golf-ammattilaiset.

Intensiivien tukikohtana toimii ylellinen Loimaan maaseudulla sijaitseva kartanohuvilamme palveluineen.

*Suomen PGA ry – Professional Golfers’ Association
– eli Golfammattilaisten järjestö, on perustettu vuonna 1985 ja kuuluu Euroopan PGA:n jäsenmaihin. PGA jäsenistö koostuu pääasiassa golfopettajista ja –valmentajista sekä ammattilaispelaajista.

Holistic Golf paketit

Holistic Golf 1

Yhden päivän golf-intensiivi sisältäen:

390 €/hlö

Holistic Golf 2

Kahden päivän kokonaisuus sisältäen:

820 €/hlö

Pyydä tarjous ryhmille.

Holistic Golf 3

Kolmen päivän kokonaisuus tiimeille sisältäen:

Alk. 890 €/hlö

Pyydä tarjous.

Holistic Golf 4

Jotakin muuta? Tehdään yhdessä kokonaisuudesta todellista tarvetta parhaiten vastaava elämys. Laajasta palvelumenustamme valittavina myös muut aktiviteetit sekä hemmottelevat hoidot joista valita mieluisimmat täydelliseksi intensiiviksi.

Palvelumenu

Kartanohuvila House Of Therapy Loimaa

Muut palvelut

Majoituspalvelut täysihoidolla sis. saunaosaston käytön ja ruokailut

Terapiatili-rahoituksella

saat joustavasti jopa 12 kk korotonta maksuaikaa muutoksellesi! Meillä voit maksaa myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. ​