Healing Stress

Kun oman jaksamisen rajat paukkuvat.

Hoitojakso antaa voimavaroja ja keinoja tunnistaa oman jaksamisen rajoja ja havaitsemaan rajaa lähestyessäsi vihjeitä jolloin osaat jarruttaa.

Murrokset työssä ja työn hektisyys koettelevat inhimillisen jaksamisen äärirajoja. Pitkittynyt työstressi ja kuormittuneisuus altistavat elimistön ja mielen työuupumukseksi kutsuttuun häiriötilaan. Työuupumus on varsin yleinen vaiva jonka vakavimmasta asteesta kärsii vuosittain jopa 150 000 suomalaista.

Moduuli palauttaa ja voimaannuttaa sinut takaisin oman elämäsi keskiöön. Löydät innovatiivisia oman arkesi hallintaa ja työkykyäsi vahvistavia konkreettisia työkaluja. Taitosi ja keinosi ratkaista ongelmia sekä ristiriitoja kehittyy. Moduuli antaa voimavaroja ja keinoja tunnistaa jatkossa oman jaksamisen rajoja ja tunnistamaan rajaa lähestyessäsi vihjeitä jolloin osaat jarruttaa.

Valmiit pakettimme:
1 vko: 3500 € sis 13 psykoterapiatuntia, terapeuttisia tehtäviä, kaksi rentoutushetkeä valintasi mukaan, täysihoito kartanohuvilassamme
6 vko intervalli: 4700 € sis 16 psykoterapiatuntia, 4 kertaa ryhmäpsykoterapiaa, terapeuttisia tehtäviä, kolme rentoutushetkeä valintasi mukaan, täysihoito kartanohuvilassamme. Toteutus: 2 yhteensä 9 päivän (5+4) jaksoa kartanohuvilassamme, joiden välissä ryhmäpsykoterapia Helsingissä viikoittain 4x. Jakson jälkeen mahdollisuus jatkaa viikoittaisessa jatkohoitopsykoterapiaryhmässämme.

Terapiatili-rahoituksella

saat joustavasti jopa 12 kk korotonta maksuaikaa muutoksellesi! Meillä voit maksaa myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. ​