Healing Addiction

Intensiivien tavoitteena on saada oma alkoholin käyttösi yksilöllisen tavoitteesi mukaiseen hallintaan.

Ohjelmassa löydetään ja jalkautetaan arkeen istuvia konkreettisia työkaluja oman toimijuuden ja jaksamisen vahvistamiseksi päihteiden käytön sijaan.

7 päivän intensiivi sopii erityisesti yksilöille, jotka ovat huolestuneet omasta alkoholin kulutuksestaan ja haluavat elämäänsä muutosta.

21 päivän intensiiviä suosittelemme yksilöille, jotka kokevat alkoholin kulutuksensa jo selkeästi ongelmalliseksi, arkea kuormittavaksi tekijäksi.

Intensiivimme eivät sovi yksilöille, jotka tarvitsevat akuuttia katkaisuhoitoa.


Päihdekuntoutusohjelman intensiivijakso

Eiran 12 kk:n päihdekuntoutusohjelma on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa keskitytään pitkäjänteisten, pysyvien muutosten saavuttamiseen. Täysin uudenlainen, tieteelliseen näyttöön perustuva ohjelmayhdistää lääketieteellisen, psykoterapeuttisen ja päihdeterapeuttisen hoidon aina turvallisesti ja laadukkaasti terveyden- ja päihdehuollon ammattilaisten toteuttamana.

2 viikon intensiivijakso House Of Therapyssa

Intensiivijakson avulla palautetaan tehokkaasti työ- ja toimintakykyä. Yhdessä oman psykoterapeutin kanssa selvitetään päihteiden käyttöön johtaneet ydinsyyt, käsitellään niitä ja etsitään toimivia ratkaisuja oman elämän hallinnoimiseksi. Jaksolla ymmärrystä omaan tilanteeseen vahvistetaan myös ammattitaitoisen päihdeterapeutin avustuksella. Kaikilla psykoterapeuteillamme on Valviran vahvistama terveydenhuoltoalan ammattipätevyys.

Kuntoutusta tukemaan voidaan sisällyttää asiakkaan tarpeiden mukaisesti tapaamisia myös muiden asiantuntijoiden kuten työnohjaajien, prosessikonsulttien, liikunnanohjaajien- ja valmentajien kanssa. Näin saamme räätälöityä juuri sinulle sopivan kokonaisvaltaisen ratkaisukeskeisen hoitokokonaisuuden.

Kaikki toiminta perustuu ehdottomaan luottamukseen asiakkaan yksityisyyttä suojaten. Laadukkaat puitteet, palvelu sekä asiakkaan valittavissa olevat palauttavat aktiviteetit tukevat tehokasta terapiatyöskentelyä.

Lue lisää Eiran sairaalan sivuilta.

Terapiatili-rahoituksella

saat joustavasti jopa 12 kk korotonta maksuaikaa muutoksellesi! Meillä voit maksaa myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. ​