Couple Of Moments

Oman parisuhteen tutkimista psykoterapeutin ohjauksessa.

Hoitojakso lisää keskinäistä ymmärrystä sekä auttaa hahmottamaan parisuhteeseen liittyviä ilmiöitä ja ongelmakohtia. Paripsykoterapia on psykoterapian muoto, jolla voidaan käsitellä esimerkiksi parisuhteeseen liittyviä haasteita ja kriisitilanteita. Paripsykoterapia on hyödyllinen väline myös vahvistamaan parisuhteessa jo hyvin toimivia osa-alueita ja oppia lisää omasta kumppanista. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä oman parisuhteen tilanteen selkeyttämiseen häiriöttömässä ympäristössä kartanohuvilassamme. Työskentely on yksilöllistä ja tavoitteellista. Jakson kesto räätälöidään yksilöllisesti, suosittelemme vähintään kolmen vuorokauden intensiivijaksoa.

Valmis pakettimme:
3 pvää, 1950 €/pari, sis. 4 yksilöpsykoterapiatuntia (2+2) ja 6 pariterapiatuntia, terapeuttisia tehtäviä, rentoutusharjoituksia, täysihoidon kartanohuvilassamme.

Terapiatili-rahoituksella

saat joustavasti jopa 12 kk korotonta maksuaikaa muutoksellesi! Meillä voit maksaa myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. ​