Loimaan terapiakeskus

Mäki-Kitkontie 42, 32200 Loimaa

Loimaan terapiakeskus sijaitsee lähellä Loimaan keskustaa, keskellä upeaa peltomaisemaa, luonnonrauhan ympäröimänä. Helsingistä automatkaa kertyy noin 1 h 50 min ja Turun suunnalta tunnin verran. Kaunis koivukuja ottaa vastaan tulijat niin läheltä kuin pidemmänkin matkan päästä.

Kartanomainen, rento kokonaisuus tarjoaa asiakkailleen laadukasta asumista, turvaa ja lämpöä. Kauniisti sisustetut omat huoneet sijaitsevat kahdessa kerroksessa; toiset talon itäsiivessä ja toiset kartanon toisessa kerroksessa. Lisäksi kartanosta löytyy suuri ja valoisa olohuone, joka on kaiken keskus ja josta pääsee suoraan ulos nauttimaan kartanon puutarhan hiljaisuudesta ja rauhasta, omenapuiden tuoksustakin. Hyvällä säällä terapiaistuntoja voidaan pitää ulkona luonnon helmassa, sillä puutarhasta löytyy useampia suojaisia istuinryhmiä puiden katveista.

Parasta Loimaan kartanossa onkin tilan tuntu, saa vetäytyä omiin oloihinsa vaikkapa lukemaan hyvää kirjaa, mutta aina löytyy seuraa ja vertaistukea jos sellaista kaipaa. Myös koirat ovat tervetulleita asiakkaiden mukaan asumaan kartanossa.

Iltaisin lämpiävät kartanon molemmat saunat sekä varsinkin kesäisin myös ulkogrilli. Talvisin takkatulen äärellä on mukava kerrata päivän tapahtumia ja rentoutua.

Kartanon ympäröivä luonto kutsuu ulkoilemaan vaikkapa metsäretkille tai pyörälenkille. Tai sitten vain istuskelemaan pihapiirissä vaikka linnunlaulua kuunnellen tai kirjaa lukien. Innokkaimmille voidaan järjestää tarvittaessa myös golf-kurssi, jonka aikana voi suorittaa Green Cardin tai tutustua vaikkapa joogan saloihin tai meditaatioon. Hierojamme käy säännöllisesti ja saa meiltä kauneushoitojakin. Kaikki nämä on tarkoitettu tukemaan asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja voimaantumista jakson aikana.

Pihapiiristä löytyy sähköautojen latauspiste.