Addiktiosta toipuva muusikko

En tarvitse enää pakopaikkaa päihteiden keinoin, pystyn hallitsemaan itse omaa elämääni ja nauttia siitä.

Kollegani suositteli House Of Therapy:n intensiivijaksoja.

Voin tosi huonosti ja käytin paljon päihteitä. En ollut ymmärtänyt kuinka roolini artistina oli pikkuhiljaa ”jäänyt päälle” ja turvauduin päihteisiin ajatuksena paeta jotakin, pahaa oloa kai. Kovat paineet, ja toisten ihmisten odotukset, omanikin, saivat vain aikamoiset mittasuhteet.

Jaksolla tajusin, että olinkin elänyt jo pitkään omien arvojeni ja tarpeideni, oman itseni vastaista elämää.. ei ihme että sitä voi niin huonosti. Ymmärsin lapsuudesta asti muotoutuneiden ajattelumallieni ja käsitysteni vääristyneisyyden, niiden vaikutukset, ja sen kuinka haitallisiin toimintatapoihin ne olivat johtaneet. Löysin jaksolla taas itseni. Elämä on nyt valtaosin ihanaa, kuin iso taakka olisi pudonnut kyydistä. Olo on jopa euforinen, ne jutut oli aika vaikeita… En tarvitse enää pakopaikkaa päihteiden keinoin, pystyn hallitsemaan itse omaa elämääni ja nauttia siitä. Päihteiden käyttö oli yksi toimintamallini, minulla on sata muutakin joita käytän jatkossa.

Muita kokemuksia...

Vaikean eron läpikäynyt opettaja

Eroni jälkeen koin, että avioliittovuosieni aikana olin pikkuhiljaa kadottanut itseni, omat arvoni, sen kuka oikeasti olen. – Lue lisää

Voimansa takaisin saanut yrittäjä

Vuosien aikana olin käynyt useaan otteeseen oman jaksamiseni kanssa äärirajoilla. – Lue lisää