Stopping emotional eating2019-04-11T18:42:22+00:00

STOPPING EMOTIONAL EATING

4 päivää
30.5.–2.6.2019

Tämä moduuli on tarkoitettu sinulle, joka kärsit tunnesyömisestä ja kamppailet syömisen, painosi ja tunteidesi kanssa. Intensiiviviikonlopun aikana saat aikaa perehtyä syömisongelmiesi perimmäisiin syihin ja käytännön välineitä tunnesyömisen ikävän noidankehän pysäyttämiseen.

Pitkän viikonlopun aikana saat paljon paitsi tietoa myös ymmärrystä tunnesyömisestä ja syömisen psykologiasta. Opit ymmärtämään, miten tunteiden syömisestä kehittyy ikävä noidankehä ja saat konkreettista apua siihen, miten sinä voit pysäyttää tämän noidankehän. Intensiivijakson avulla ymmärrät paremmin vinoutuneen ruokasuhteesi taustalla olevia ongelmia ja voit muuttaa ruokasuhdettasi mutkattomammaksi. Ennen kaikkea, opit ymmärtämään ja käsittelemään syömisen taustalla olevia tunteita ja saat paljon omakohtaisia oivalluksia ja uusia ideoita, joita voit toteuttaa suoraan omassa arjessasi.

Intensiivijakso perustuu kognitiivis-integratiivisen psykoterapian viitekehykseen ja hyödyntää lisäksi dialektisen käyttäytymisterapian elementtejä sekä hyväksymis-omistautumisterapeuttista lähestymistapaa. Työskentelyn pääpaino on ohjatussa keskustelussa ja taitoharjoittelussa. Työskentely perustuu yhteiseen ohjattuun keskusteluun ja yhdessä tehdään myös erilaisia käytännönläheisiä tehtäviä, ratkaisukeskeisiä harjoituksia ja esim. tietoisuustaitoja kehittäviä harjoitteita. Osallistujat saavat viikonlopusta mukaansa huippusuositun, intensiivijakson vetäjän Katarina Meskasen tuoreen kirjan ”Pysäytä tunnesyöminen”, kirjallista materiaalia ja kotitehtäviä oman pohdinnan ja taitoharjoittelun tueksi.
 

Tämä intensiivijakso on sinulle, joka:

– Tunnistat olevasi tunnesyöjä ja haluat pysäyttää tunnesyömisen kierteen
– Helpotat oloasi syömisen avulla arjen ongelmissa ja ristipaineissa
– Hallitset, tukahdutat ja puudutat tunteita syömisellä
– Löydät itsesi toistuvasti syömästä, vaikka sinulla ei ole nälkä
– Käytät ruokaa itsesi palkitsemiseen, hemmottelemiseen, lohduttamiseen tai hyvittelemiseen
– Olet huomannut syömisen edustavan sinulle häpeän sävyttämää salaista pahetta
– Haluat oppia ymmärtämään paremmin vinoutuneen ruokasuhteesi taustalla olevat syyt

Hinta: 1490 €

Hinta sisältää ohjelman koko sisällön, materiaalit, korkealuokkaisen täysihoidon majoituksineen kartanohuvilassamme sekä rentouttavat aktiviteetit ja valitsemasi hemmotteluhoidon. Varaa oma paikkasi nopeasti, keväällä 2019 toteutamme vain kolme Stopping emotional eating -intensiivijaksoa.

Lisätietoja moduulin vastuuvetäjästä

PsM, psykologi Katarina Meskanen on syömishäiriöihin ja syömisen psykologiaan erikoistunut kliininen psykologi, ratkaisukeskeinen valmentaja ja kouluttaja. Katarinalla on kliinisen mielenterveyspsykologian täydennyskoulutus ja hän opiskelee kognitiiviseksi lyhytpsykoterapeutiksi ja kognitiivis-integratiiviseksi psykoterapeutiksi. Katarinalla on pitkä työkokemus syömishäiriöiden ja syömisongelmien hoidosta. Hän on kokenut ryhmän vetäjä ja kehittänyt useita hoidollisia potilasryhmiä omassa työssään syömishäiriöyksikössä.

Kliinisessä työssään Katarina tapaa paljon erilaisten syömis- ja paino-ongelmien kanssa painiskelevia. Syömisen psykologia ja psykologinen painonhallinta, erilaiset syömisongelmat sekä kehonkuvan ja painonhallinnan pulmat edustavat Katarinan erityisasiantuntemusta. Katarina on kirjoittanut kirjan tunnesyömisestä (Pysäytä tunnesyöminen, Tuuma-kustannus, 2018) ja on myös yksi Irti ahminnasta-kirjan (Duodecim, 2013) kirjoittajista. Hän on kysytty luennoitsija ja kouluttaja, joka käy puhumassa syömisen psykologiaan liittyvistä aiheista niin ammattilaisille kuin tavallisille ihmisillekin. Hän esiintyy usein asiantuntijana mediassa, kun on kyse esim. tunnesyömisestä, ongelmasyömisestä, painonhallinnasta tai kehonkuvasta. Katarinan missio on auttaa ennen kaikkea heitä, joiden elämässä syömiset, keho tai paino näyttelevät ikävää pääroolia.

Katarina Meskanen

Katarina Meskanen

PsM, psykologi

Kaipaatko pysyvää muutosta elämääsi? Me autamme.

Ota yhteyttä