Hakeutuminen asiakkaaksemme2019-01-15T15:06:50+00:00

HAKEUTUMINEN ASIAKKAAKSEMME

HouseOfTherapy Dallas on rakennettu konseptiksi, joka tuottaa vahvoja myönteisiä odotuksia tulevasta muutosprosessista. Tutkimusten mukaan tämä on yksi olennainen edellytys tuloksekkaimpien terapiaprosessien toteuttamiselle ja onnistumiselle. Kynnys hakeutua korkealuokkaisten palvelujemme äärelle on matala ja tehty sinulle helpoksi.

Kun koet muutostarpeesi olevan ajankohtainen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme löytämään yksilöllisiin tarpeisiisi parhaiten istuvan hoitojakson. Koska haluamme olla mahdollisimman varmoja, että tarjoamme juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden, tiimimme yhdessä lääkärimme kanssa tekee antamiisi esitietoihin perustuvan soveltuvuusarvion ennen ohjelmaan hyväksymistä.

HouseOfTherapy Dallasiin hakeutuminen käytännössä

Hakeutuminen asiakkaaksi voi asiakkaan oma-aloitteisen yhteydenoton sijaan käynnistyä myös esimerkiksi lääkärin lähetteellä, työnantajan ohjaamana, työeläkekuntoutusasiakkaana tai muilla keinoin, kuten antamallasi mandaatilla. Autamme sinua tarvittaessa myös sopivimman väylän löytämisessä.

Myönteisen soveltuvuusarvion jälkeen olemme sinuun yhteydessä intensiivijakson käytännön järjestelyistä. Saat tervetulopaketin, jossa kerromme kaiken mitä sinun tulee tietää jaksolle valmistautumisesta ja käytännön asioista jaksosi aikana. Kartoitamme erityistoiveesi, jotta osaamme ne parhaalla mahdollisella tavalla täyttää intensiivijaksosi aikana. Assistenttimme palvelee sinua arkeen liittyvissä juoksevissa asioissa, viihtyvyytesi maksimoimiseksi.

Intensiivijakso maksetaan ennen sen käynnistymistä. Tarjoamme myös osamaksumahdollisuuden, kysy lisää! Maksajataho voi olla kokonaan tai osittain jokin muu taho kuin asiakas itse, kuten esimerkiksi vakuutusyhtiö, työnantaja tai työeläkeyhtiö. Jakson ajalta sinä tai työnantajasi voitte olla oikeutettuja kuntoutusrahaan.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin palveluistamme sekä palvelujemme piiriin hakeutumisesta!

Kaipaatko pysyvää muutosta elämääsi? Me autamme.

Ota yhteyttä