Hakeutuminen asiakkaaksi

House of Therapy on konsepti, joka tuottaa vahvoja myönteisiä odotuksia tulevasta muutoksesta. Tutkimusten mukaan tämä on yksi olennainen edellytys tuloksekkaimpien terapiaprosessien toteuttamiselle ja onnistumiselle. Kynnys hakeutua korkealuokkaisten palvelujemme äärelle on matala ja tehty sinulle helpoksi.

Kun koet muutostarpeen olevan ajankohtainen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme löytämään yksilöllisiin tarpeisiisi parhaiten istuvan hoitojakson.

Haku käytännössä

Hakeutuminen asiakkaaksi voi asiakkaan oma-aloitteisen yhteydenoton sijaan käynnistyä myös esimerkiksi lääkärin lähetteellä, työnantajan ohjaamana tai muilla keinoin, kuten antamallasi mandaatilla.

Keskustelemme kanssasi tilanteestasi ja kun toteamme hoitojaksomme soveltuvan tarpeisiisi, sovimme jakson ajankohdan. Kartoitamme erityistoiveesi, jotta osaamme ne parhaalla mahdollisella tavalla täyttää hoitojaksosi aikana. Kerromme sinulle kaiken mitä sinun tulee tietää jaksolle valmistautumisesta ja käytännön asioista vierailuusi liittyen. 

Intensiivijakso maksetaan ennen sen käynnistymistä. Tarjoamme myös osamaksumahdollisuuden, klikkaa tästä ja lue lisää! Maksajataho voi olla kokonaan tai osittain jokin muu taho kuin asiakas itse, kuten esimerkiksi vakuutusyhtiö tai työnantaja.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin palveluistamme sekä palvelujemme piiriin hakeutumisesta!

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa

Kaikki antamasi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti