Hakeutuminen asiakkaaksi

House of Therapy on konsepti, joka tuottaa vahvoja myönteisiä odotuksia tulevasta muutosprosessista. Tutkimusten mukaan tämä on yksi olennainen edellytys tuloksekkaimpien terapiaprosessien toteuttamiselle ja onnistumiselle. Kynnys hakeutua korkealuokkaisten palvelujemme äärelle on matala ja tehty sinulle helpoksi.

Kun koet muutostarpeen olevan ajankohtainen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Autamme löytämään yksilöllisiin tarpeisiisi parhaiten istuvan hoitojakson. Koska haluamme olla mahdollisimman varmoja, että tarjoamme juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan kokonaisuuden, tiimimme yhdessä lääkärimme kanssa tekee antamiisi esitietoihin perustuvan soveltuvuusarvion ennen ohjelmaan hyväksymistä.

Haku käytännössä

Hakeutuminen asiakkaaksi voi asiakkaan oma-aloitteisen yhteydenoton sijaan käynnistyä myös esimerkiksi lääkärin lähetteellä, työnantajan ohjaamana tai muilla keinoin, kuten antamallasi mandaatilla. Autamme sinua tarvittaessa myös sopivimman väylän löytämisessä.

Myönteisen soveltuvuusarvion jälkeen olemme sinuun yhteydessä intensiivijakson käytännön järjestelyistä. Kerromme kaiken mitä sinun tulee tietää jaksolle valmistautumisesta ja käytännön asioista jaksosi aikana. Kartoitamme erityistoiveesi, jotta osaamme ne parhaalla mahdollisella tavalla täyttää intensiivijaksosi aikana. Assistenttimme palvelee sinua arkeen liittyvissä juoksevissa asioissa, viihtyvyytesi maksimoimiseksi.

Intensiivijakso maksetaan ennen sen käynnistymistä. Tarjoamme myös osamaksumahdollisuuden, klikkaa tästä ja lue lisää! Maksajataho voi olla kokonaan tai osittain jokin muu taho kuin asiakas itse, kuten esimerkiksi vakuutusyhtiö tai työnantaja.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin palveluistamme sekä palvelujemme piiriin hakeutumisesta!

Vapaamuotoinen yhteydenottolomake

Kaikki antamasi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti

Terapiatili-rahoituksella

saat joustavasti jopa 12 kk korotonta maksuaikaa muutoksellesi! Meillä voit maksaa myös laskulla tai sinulle sopivissa erissä. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. ​